Deel uitmaken van een Startup heeft vele voordelen, zoals fantastische groei mogelijkheden, direct sparren met het management, diversiteit, impact op de cultuur en visie, plezier, etc. Wie gaat met ons dit avontuur aan?

Cygni is al vele jaren uitgeroepen tot de beste werkgever van Europa door de 'Great Place to Work foundation'. Sinds begin 2019 zijn we gevestigd in Nederland. Met een team van enthousiaste en ervaren specialisten bedienen we vanuit Amsterdam de Nederlandse markt.

We zijn groot voorstander van een 'mobile first strategie' en zien tegelijkertijd dat veel organisaties hun mobiele transformatie nog onvoldoende op orde hebben. Met de alsmaar toenemende mobilisering, de hoge eisen van klanten met betrekking tot mobile user experience, de groeiende generatie aan digital en mobile natives en de komende 5G revolutie is er geen ontkomen aan: 'go mobile or die!'

Met haar jarenlange ervaring bij internationale klanten is Cygni als geen ander in staat om organisaties te helpen bij hun mobile first digitale transformatie. We hebben reeds vele organisaties geholpen met mobiele web applicaties, native apps en responsive websites. Door de inzet van moderne technologie evenals een Agile werkwijze, kunnen we ongekend snel resultaat boeken

We werken in Nederland samen met Spaces, je werkplek is bij de klant op locatie of bij één van onze moderne kantoren in Amsterdam.

Ga je mee op avontuur bij de beste werkgever van Europa?
Solliciteer dan nu!Over Cygni
Cygni is een IT consultancy bureau met als visie de beste werkgever te zijn voor gepassioneerde ontwikkelaars. Cygni helpt klanten haar digitale transformatie te realiseren. Hierbij gebruiken onze hoogwaardige consultants moderne technologie. Onze consultants zijn full-stack-, front-end, back-end en mobile developers, UX-designers, project managers etc. Alle expertise is in huis om voor onze klanten de beste digitale oplossing te realiseren.

Cygni is reeds meerdere jaren op rij uitgeroepen tot beste werkplek van Europa door 'the Great Place To Work Foundation'​

Momenteel hebben wij kantoren in Nederland (Amsterdam) en Zweden (Stockholm, Gothenburg, Malmö, Linköping, Luleå and Östersund).